dijous, 20 de desembre del 2012

Colònies musicals Corearte

Avui hem recomanat als nostres cantaires aquestes colònies:



Colònies musicals Corearte

Al Juny 2013, del dimarts 25 al dissabte 29

Després de Sant Joan, comença l’estiu amb música!

Vine a gaudir de les colònies musicals Corearte 2013 amb els directors Basilio Astúlez i David Azurza des del País Basc, i Joan Pagès des d’Alemanya. La Casa de Colònies d’El Collell(Banyoles, Girona) ens espera!
Cantarem, riurem, ballarem, jugarem, no pararem!
Al matí, es faran els tallers musicals, i a la tarda un munt d’activitats de lleure a l’aire lliure. No t’ho perdis!

Perquè unes colònies musicals?


La majoria d’escoles de primària i secundària del nostre país dediquen part de les hores destinades a les classes de música al cant i l’instrument.
Es fan cantates i orquestrades entre els diversos grups, es participa en activitats com ara el programa Cantània (organitzat per L’Auditori anualment), concerts de final de curs, entre d´altres. Aquest primer contacte amb la música fa que molts nens s’inscriguin després en corals i orquestres, on inicien la seva formació artística i s’apropen a la cultura musical.
Tots aquests nens i nenes, nois i noies que gaudeixen amb les seves corals i orquestres, amb les activitats que realitzen, amb els seus directors, concerts i assaigs tenen ara la oportunitat de gaudir junts de la música amb directors de renom en les colònies musicals de Corearte.
Durant els matins, els nois i noies participaran en elstallers de música que enguany impartiran els directors Basílio Astúlez, David Azurza i Joan Pagès.
Els mestres que es trien per a impartir aquests tallers tenen una  àmplia experiència en el treball amb nens i joves, i els fan assaborir de l’art musical a un altre nivell.
Durant les colònies musicals, no perdem de vista les activitats de lleure que acabaran d’arrodonir l’estada amb diversió i esbarjo dels infants i joves. La  Casa de Colònies d’El Collell és el lloc idoni per a fer tot tipus d’ activitats originals en les seves instal·lacions i als seus voltants.

1 comentari:

Colònies Musicals Corearte ha dit...

Benvolguda Coral Tic Tac,

us escrivim des de la organització de les Colònies Musicals Corearte abans de res per saludar-vos i desitjar-vos unes bones Festes.

Com podreu veure a la nostra pàgina web, les inscripcions ja estan obertes i fins els dia d'avui (22 de Desembre) es podia gaudir de la quota més econòmica. Atès que hem vist que la informació sobre les nostres Colònies fa pocs dies que en sou coneixedors, per a tots aquells que vingueu des de la coral Tic Tac us mantindrem la quota més econòmica fins el dissabte 12 de Gener.

La inscripció pot ser individual i per tal de reservar una plaça, només cal enviar a colonies@corearte.es la butlleta que trobareu a http://colonies.corearte.es/inscripcio/ omplerta i el comprovant del primer pagament de 30€!

No dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol aclariment o informació a colonies@corearte.es!

Bon Nadal i molt bona entrada d'any 2013!

La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.