Agenda d'activitats

CURS 2013/2014 -----------------------------------------------------------

1R ASSAIG: dimecres 2 d'octubre, 18h, Ateneu Santfeliuenc.

COLÒNIES A TORRELLES (Tots): 26 i 27 d'octubre (provisional)


CURS 2012/2013 -----------------------------------------------------------

COLÒNIES A TORRELLES (Petits i Mitjans): 17 i 18 de novembre
Dinar de famílies a Torrelles: 18 de novembre

ACTE JOANA RASPALL: (Petits i Mitjans): Dijous 21 de febrer, 19h, Sala Ibèria

ENREGISTRAMENT CD "L'HORA PERDUDA" (Mitjans): 9 i 10 de març, al Palau Falguera.

Amb les corals El Virolet (Barcelona) i Sant Esteve (Castellar del Vallès). Dissabte tot el dia i diumenge matí.
*** Per tal de poder fer aquest enregistrament, es seguirà un calendari d'assaigs extra:

- dimecres 6 
- dimarts 12  (extra)
- dimecres 13
- dimarts 19 (extra)
- dimecres 20
- dimarts 26 (extra)
- dimecres 27
- dilluns 4 de març: assaig extra amb El Virolet (als Lluïsos de Gràcia, de 18 a 19,30h), amb el director de l'enregistrament (Jaume Sala)
- dimecres 6 de març (assaig general, anirem a la Sala Ibèria una estona per fer prova de so)
- dissabte 9 i diumenge 10 de març: enregistrament al Palau Falguera. (dissabte tot el dia i diumenge matí)


JUGUEM CANTANT (Petits i Mitjans):  dissabte 25 de maig a L'Auditori de Barcelona. Activitat de tot el dia. S'estrenarà la cantata "L'hora perduda" amb poemes de Joana Raspall musicants per Jordi Domènech i "enfilats" amb una història de Clara Ripoll. Acompanyada de dos pianos i percussió.


CONCERT L'HORA PERDUDA (Mitjans): dissabte 8 de juny (18h) i diumenge 9 de juny (12h) al Palau Falguera. Cantarem la cantata amb els cors de l'enregistrament (El Virolet, Sant Esteve i Tic Tac) i també es cantaran i ballaran cançons tradicionals acompanyades per acordió diatònic.

ÚLTIM ASSAIG I BERENAR (Petits i Mitjans):  dimecres 12 de juny. A l'Ateneu i al Parc Nadal.

ACTE COMMEMORATIU 100 ANYS JOANA RASPALL (Petits i Mitjans): dilluns 1 de juliol (19h) al Palau de la Generalitat de Catalunya (Saló Sant Jordi)

CURS 2011/2012 -----------------------------------------------------------

COLÒNIES A TORRELLES (Petits i Mitjans): 12 i 13 de novembre
Dinar de famílies a Torrelles: 13 de novembre

CONCERT DEL 60È ANIV. DEL COR DE L'ATENEU (Mitjans): diumenge 18 de desembre, 18h, Auditori del Palau Falguera. Conjunt amb Cor de l'Ateneu, Coral Crescendo i Cor de Moià.

POEMA DE NADAL (Mitjans): dimarts 27 de desembre, 20h, Teatre Victòria de Barcelona (!!!) participació, juntament amb la Coral Cantiga. Sota la direcció d'Esteve Polls.

CONCERT D'HIVERN (Petits i Mitjans): un dimecres de gener a la tarda, Ateneu.

PARTICIPACIÓ AL CICLE CORAL: (Mitjans), diumenge 26 de febrer, a L'auditori del Palau Falguera, a les 18,30h. Participació al concert del Cor de Noies de Matadepera, amb el repertori "13 cançons" de tradicionals catalanes amb nous arranjaments, i contrabaix, acordió diatònic i percussions.

ASSAIG DE LA TROBADA GENERAL DEL SCIC: (Mitjans) dissabte 24 de març. El Perelló (Tarragona). Hi anirem amb autocar. Tot el dia.

JUGUEM CANTANT (Petits): un diumenge 22 d'abril a St. Salvador de Guardiola (Manresa). Organitzat per la coral Petits Rossinyols. Activitat de tot el dia (al matí assaig i concert, i a la tarda grup d'animació o tallers).

TROBADA GENERAL del SCIC (Mitjans): dissabte 12 i diumenge 13 de maig, Palau d'Esports de Badalona. 3000 cantaires estrenant una cantata d'Antoni Ros-Marbà i Ramon Solsona, amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Manel Valdivieso!!!

CONCERT DE FI DE CURS (Petits i Mitjans): data i hora a concretar.

i vacances!!!
La Coral Tic Tac és una secció de l'Ateneu Santfeliuenc, i consta d'uns 35 cantaires de 4 a 11 anys, agrupats en 2 grups: Petits (4-6a) i Mitjans (7-11a).

En aquest blog podreu veure algunes imatges del dia a dia de la coral. Si voleu més informació, la trobareu a la pàgina web de l'ateneu.